25 d'abril de 2024

La Fira d'Antiguitats de Vic arrenca amb una exposició paral·lela relacionada amb el futbol

A més de Catalunya, hi ha expositors procedents d’Espanya, el País Basc, Andorra, França i Alemanya

El Ter 16 d'agost de 2008 a les 13:19
Manel Mayoral és el propietari de l'exposició 'Vic-Champions'
La Fira d’Antiguitats de Vic ja està en marxa, després que aquest dissabte al migdia el Recinte Firal El Sucre hagi obert les portes de la que és la 17ena edició de la Fira d’Antiguitats, que enguany arriba marcada per una exposició sobre peces històriques relacionades amb el món del futbol.
Aquesta mostra, plantejada sota el títol ‘Vic-Champions’, és una de les col•leccions de futbol més importants del món i és propietat del lleidatà Manel Mayoral.

En total, l’exposició ‘Vic-Champions’ recull 50 peces diferents que resumeixen la història de l’esport de masses per excel•lència.

Amb tot, la present edició de la Fira d’Antiguitats de Vic, que s’allargarà fins el diumenge 24 d’agost, compta amb un total de 74 estands, que corresponen a 56 expositors diferents.

La procedència dels antiquaris i brocanters que participen al certamen continua sent variada i, a més de Catalunya, hi ha expositors procedents d’Espanya, el País Basc, Andorra, França i Alemanya. Amb una oferta consolidada, la Fira d’Antiguitats serveix per exposar un global de 37.000 peces diferents, que van més enllà de l’exposició invitada ‘Vic-Champions’.

L’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, i la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Vidal, han estat els màxims representants institucionals en la inauguració de la fira que s’ha fet aquest migdia.
Etiquetes:
Cultura