25 d'abril de 2024

La Llar d'Infants l'Arc de Sant Martí de Centelles acull una dinàmica de grup per reflexionar sobre la funció educativa

Els serveis implicats volen seguir treballant en aquesta línia de formació per a pares i mares

El Ter 29 de desembre de 2011 a les 13:40
Amb l’objectiu de reflexionar sobre la funció educativa i analitzar algunes pautes educatives concretes, la Llar d’Infants l’Arc de Sant Martí de Centelles va acollir aquestes festes nadalenques una dinàmica de grup de reforç parental adreçada a pares i mares.

La xerrada ha estat organitzada conjuntament pels Serveis Socials de Sant Martí de Centelles, els Serveis socials d’Aiguafreda, l’escola Valldeneu i la seva AMPA. La sessió portava per títol "Ah, però hi ha altres maneres d’educar? L’aventura de ser pares d’avui". Al llarg de la hora i mitja que va durar l’activitat els assistents van poder reflexionar sobre la funció dels pares i mares del segle XXI.

La xerrada va estar conduïda pel psicòleg infantil, David Almazor. Com a coneixedor de la temàtica va donar pautes de reflexió als assistents. Els serveis implicats volen seguir treballant en aquesta línia de formació per a pares i mares des de la col·laboració entre els serveis socials, les escoles i les associacions de mares i pares.

L’acte també va servir per donar resposta als dubtes que van anar sorgint al llarg de l’acte.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu