25 d'abril de 2024

El Manlleu derrota el Camprodon per 0 a 2 en el quart partit de pretemporada

El Manlleu juga aquest diumenge a les 19h al Municipal contra el Sabadell de Segona Divisió B

El Ter 18 d'agost de 2008 a les 10:25
Una imatge d'arxiu del Manlleu
L’Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu continua amb la seva preparació de cara al debut a la Tercera Divisió. Aquest diumenge a la tarda els manlleuencs van guanyar el quart partit amistós de pretemporada. Ho van fer al camp del Camprodon per 0 gols a 2. Remo i Marc Muntal, que ja porta cinc gols, van ser els golejadors del partit.

Divendres els manlleuencs havien guanyat per 3 a 0 i amb anterioritat el Manlleu havia superat l’Hostoles per 1 a 2 i el Sant Hilari per 1 a 5. Francesc Cargol, entrenador del Manlleu, treu importància als bons resultats i pensa en formar un bon bloc de cara a l’inici de lliga.

Els manlleuencs tenen fins a setze cares noves aquesta temporada i l’equip ha de buscar la cohesió, segons el seu entrenador. De moment, però, en els dos últims partits l’equip manlleuenc ha deixat la seva porteria a zero.

Avui dilluns el Manlleu descansa, mentre que demà dimarts es reprenen els entrenaments. Dijous els manlleuncs disputen un amistós a Santa Coloma de Farners i diumenge reben el Sabadell de Segona Divisió B en el partit amistós que servirà de toc de pedra de cara al debut a la lliga. La Tercera Divisió començarà el 31 d’agost i el Manlleu rebrà la visita del Blanes.
Etiquetes:
Esports