25 d'abril de 2024

Itziar Castro torna a Manlleu amb "Cabaret Itziar & Cia"

Hi actuen 10 actors i cada un fa un número diferent, donant vida a uns personatges molt peculiars

El Ter 30 de desembre de 2011 a les 13:44
Serà al Pavelló d'Esports de Manlleu a partir de les 10 del vespre
"Un cabaret en tota regla". Així és com defineix l’espectacle d’aquesta nit l’actriu Itziar Castro. Després de sorprendre i enamorar el públic manlleuenc amb l’homenatge a Joan Viladomat "Del Ter al Plata", Castro aterra a Manlleu amb "Cabaret Itziar & Cia.".

La cita és aquest divendres a les 10 de la nit al Pavelló d’Esports i està organitzat per Zona Bareto’s, el pub Xauxa i la Cerveseria Els Voladors. "Cabaret Itziar & Cia." fuig dels cabarets habituals i forma un cóctel de diferents disciplines com la màgia i el burlesque. En parla l’actriu Itziar Castro.

La mateixa Itziar Castro ha explicat a Ràdio Manlleu que l’espectacle d’aquesta nit és molt diferent de l’obra "Del Ter al Plata". Aquesta vegada no hi ha guió, i tote l és fruit da improvisació. Hi actuen 10 actors i cada un fa un número diferent, donant vida a uns personatges molt peculiars. Tot i això, l’essència dels dos espectacles és la mateixa. Es vol entretenir al públic i ensenyar pit i cuixa.

El cabaret no té cap fil conductor però sí que té una mestra de cerimònies, que interpreta la mateixa Itziar Castro. "Cabaret Itziar & Cia." és una versió renovada dels espectacles de revista. El preu de l’entrada és de 9 euros i inclou una copa de cava que es podrà prendre durant l’espectacle.
Etiquetes:
Cultura