24 d'abril de 2024

Xarli Reixach inaugura la mostra Vic-Champions, dins la Fira d'Antiguitats de Vic

Hi destaca una bandera del Manchester United que va onejar l'any 1957 arran de l'accident aeri que va patir l'equip

El Ter 18 d'agost de 2008 a les 13:52
Una de les peces de la mostra Vic-Champions
L'exfutbolista i exjugador del Futbol Club Barcelona, Xarli Reixach, ha inaugurat aquest dilluns al migdia la mostra 'Vic-Champions', que es pot veure en el marc de la Fira d'Antiguitats de Vic. L'exposició és propietat de Manel Mayoral, que ha cedit una cinquantena de les més de 5.000 peces de què disposa. 'Vic-Champions' exposa tota una sèrie de peces històriques de diversos clubs europeus.

Després de fer una petita visita per tota la mostra, Xarli Reixach s'ha mostrat molt sorprès de la gran quantitat d'objectes que presenta. Reixach ha rebut una pilota de futbol de cuir antiga com a obsequi per la seva presència en la inauguració.

Entre els objectes destaca una bandera del Manchester United que va onejar l'any 1957 arran de l'accident aeri que va patir l'equip anglès i on van morir 22 persones. També es pot veure un autòmat de Ronalinho, una figura de Johann Cruyff, diversos cartells de partits de futbol o un fragment de la barana original del camp de les Corts, que va ser enderrotat l'any 1966. Manel Mayoral, propietari de l'exposició, ha destacat que des d'un bon principi tenia clar que Vic havia de ser la primera ciutat en acollir l'exposició. A partir d'ara, la mostra itinerarà per diversos indrets del país.

L'exposició 'Vic-Champions' es podrà veure fins el 24 d'agost, dia en què tanca les portes la dissetena edició de la Fira d'Antiguitats de Vic, que es va inaugurar aquest dissabte.

Xarli Reixach en la inauguració, juntament amb Manel Mayoral, Mercè Vidal i Jaume Puig

Reixach mostrant la seva habilitat futbolística amb la pilota que ha rebut com a regal

Etiquetes:
Cultura