23 d'abril de 2024

Detenen un home de Centelles per apunyalar l'exparella quan visitava la filla a un hospital de Barcelona

L'agressor, que va ser retingut pels agents de seguretat del centre, també va agredir el company actual de la dona

El Ter 4 de gener de 2012 a les 12:50
ACN - Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que hauria apunyalat l'exparella quan ambdós visitaven a l'hospital la filla que tenen en comú. Segons la policia, el detingut també va agredir la parella actual de l'exdona, que l'acompanyava a l'habitació del centre hospitalari.

Abans els agents de seguretat no el van retenir, l'home hauria tingut temps d'agredir-los a tots dos, que van ser atesos al mateix centre i no van necessitar ser ingressats. Es dóna el cas que l'home, un veí de Centelles (Osona) de nacionalitat espanyola i de 50 anys, tenia vigent una ordre d'allunyament de la dona.

Es desconeix si els tres implicats en els fets van coincidir de manera espontània a l'habitació de la filla o si hi va haver algun tipus de premeditació. El que sí han explicat els Mossos és que els fets van tenir lloc cap a les dotze de la mitjanit d'aquest dimecres. Mentre tots plegats eren a l'habitació, el detingut va treure una arma blanca i va començar a agredir la dona. La parella actual d'aquesta va intentar aturar-lo, i va resultar igualment ferit.

Va ser aleshores quan els agents de seguretat del centre hospitalari van retenir l'home i van avisar els Mossos d'Esquadra. Una patrulla del districte d'Horta-Guinardó s'hi va desplaçar, i es va fer càrrec de l'home que retenien els agents de seguretat. Els Mossos van comprovar que l'home tenia vigent una ordre d'allunyament de l'exparella. Per tot plegat se'l va detenir, acusat de trencament de condemna, de temptativa d'homicidi i de violència de gènere.
Etiquetes:
Sostenibilitat