26 d'abril de 2024

Tanca l'espai pop-up ExPress de Manlleu amb una valoració "més que positiva"

Macià assegura que després de l’èxit d’aquesta primera edició l’experiència es repetirà

El Ter 5 de gener de 2012 a les 11:57
Fins aquest dimecres va aplegar els productes i serveis de 54 empreses i comerços manlleuencs
Valoració "més que positiva" del nou espai pop-up ExPress de Manlleu que aquest dimecres va tancar les seves portes. En total s’han gestionat més de 700 vendes. L’espai pop-up es va inaugurar el 2 de desembre i, tot i que inicialment s’havia de tacar el 31, es va prorrogar fins ahir.

Fins aquest dimecres va aplegar els productes i serveis de 54 empreses i comerços manlleuencs. La directora de l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu (OPE), Núria Macià, destaca que la valoració és molt positiva tant des de l’OPE com per part dels comerciants. Segons Macià, aquest espai ha servit per "demostrar la diversitat de comerç que té la ciutat" i també per ensenyar com "productes i serveis es poden exposar de cara als clients de maneres diferents".

A banda d’oferir una àmplia mostra del que es pot trobar a les botigues, també ha estat un espai que ha acollit diverses activitats, des de classes de ball, sessions de perruqueria fins a tastets o tallers. D’entre les activitats que han tingut més èxit ha destacat la de Personal Shopper o assistent de compres. Macià assegura que després de l’èxit d’aquesta primera edició l’experiència es repetirà "de cara al bon temps".
Etiquetes: