23 d'abril de 2024

Taradell es prepara per l'arribada d'en Toca-sons, que incorpora novetats com una caminada teatralitzada

L'accent del programa de festa major s’ha volgut posar, enguany, en la programació dels més menuts

El Ter 19 d'agost de 2008 a les 13:47
Una edició recent de la festa d'en Toca-sons
La intensa activitat de festa major que es viu a Osona fa que diversos municipis escalfin motors aquests dies de cara a la imminent arribada de la seva festa major. Entre les més sonades, la de Taradell, que es distingeix per la gran varietat d’actes, la presència de públic i l’emblemàtica arribada del bandoler Toca-sons, dilluns que ve.

La regidora de Cultura, Montse Casals, destaca que l’accent s’ha volgut posar, enguany, en la programació dels més menuts. També pels petits de la casa, dissabte a la tarda hi haurà espectacle del Mag Lari i diumenge, animació infantil a Can Costa i Font.

Dilluns que ve serà la jornada dedicada a l’arribada d’en Toca-sons. Un dels encants, segons diu Casals, és deixar espai per a la sorpresa. El que sí que s’ha avançat és que hi haurà algun personatge nou. A més, diumenge s’ha ideat una caminada teatralitzada pels carrers de la Sagrera.

Com sempre, els organitzadors confien en la bona resposta del públic, en un any en què també destaca el canvi d’ubicació de la festa major jove, que es trasllada a uns terrenys propers al Pujaló. Segons la regidora, es tracta de respectar el medi ambient i, alhora, 'el descans dels veïns'.

Un altre dels clàssics de la festa major de Taradell arribarà divendres, amb l’actuació de l’orquestra La principal de la Bisbal.
Etiquetes:
Cultura