27 d'abril de 2024

9 municipis d'Osona es beneficien d'un pla per millorar la seva cobertura de telefonia

Un total de 41 municipis de la catalunya central, 9 dels quals d’Osona han rebut les millores en el servei de telefonia

El Ter 19 d'agost de 2008 a les 18:02
Aquestes antenes milloren la senyal que ja hi ha actualment
L’acord que van subscriure el departament de Governació i administracions Públiques de la generaliat amb les tres operadores de telefonia mòbil del país ja és una realitat.

Un total de 41 municipis de la catalunya central, 9 dels quals d’Osona ja han rebut les millores en el servei de telefonia mòbil, ja que des de fa poc que tenien problemes en la recepció de la cobertura per la seva ubicació.

Es tracta del pla ‘Catalunya Connecta’, i que ha consistit en què les operadores de telefonia instal•lésin antenes per rebre la senyal de cobertura més a prop del municipi. Els pobles rurals que s’han beneficiat d’aquest pla a Osona han estat Santa Eulàlia de Puigoriol, Olost, Perafita, Sant Boi de Lluçanès, Sant Martí de Centelles, Sora, Santa Maria de Corcó, Santa Maria de Besora i Vidrà. L’alcalde d’aquest últim, Josep Anglada, explicava que aquest nou model ha beneficiat molt al municipi pel què fa a la cobertura.

Segons el mateix Anglada, l’Ajuntament ja feia temps que demanava la millora en aquest servei per part de Movistar, que al finsl va instal•lar aquesta antena.

A més ara però, a Vidrà concretament, hi ha una segona companyia, Orange, que també ha col•locat una antena per millorar la recepció.
Etiquetes: