26 d'abril de 2024

La Fundació La Farga entrega les beques per a estudiants i treballadors

Aquest curs 2011-2012 s’han concedit un total de 26 beques

El Ter 24 de gener de 2012 a les 16:43
Persones becades
Aquest dilluns va tenir lloc, al Museu del Coure de la Fundació La Farga, l’entrega oficial de beques d'estudis per a treballadors/es i fills/es de treballadors/es de l’empresa i residents de Les Masies de Voltregà, que cada any atorga la Fundació La Farga de la Farga Group.

Aquest curs 2011-2012 s’han concedit un total de 26 beques. L’aportació econòmica de les beques atorgades als estudiants premiats varia segons els estudis, però l’import total del conjunt de les beques ha estat de 26.144,48 euros.

A l’acte d’entrega van assistir-hi Oriol Guixà Arderiu, Conseller Delegat de La Farga Group, Carme Sáez Nieto, Directora de Desenvolupament Corporatiu de La Farga Group i Montse Castañé Moreta, regidora de desenvolupament econòmic de l’ajuntament de Les Masies de Voltregà.

Les persones residents al municipi que van resultar becades han estat, Joan Carles Ameijide, Eric Arjona, Lídia Bagaria, Guillem Bigas, Josep M. Campdepadrós, Eva Castanyer, Olga Chica, Laura Colomer, Ester Font, Cristina Gallifa, Marc Miguel, Meritxell Molist, Cristina Muntaña, Sergi Prat, Mireia Sánchez, Mireia Teixidor i Meritxell Vilella.

Pel que fa a les beques als treballadors/res, van ser atorgades a Sergi Magnet, Guido Torres i Sònia Torrents. I per últim a fills/es de treballadors/ores, han estat atorgades beques a Estefanía Baamonde, Laura Pérez, Maria Forcada, Judith Gallardo, Àlex i Pol Vicho.
Etiquetes:
Societat