25 d'abril de 2024

El primer equip del Club Bàsquet Vic ja està preparant intensament el debut a la Leb or

L'equip vigatà disputa aquest dissabte el primer partit amistós davant de l'Hospitalet

El Ter 20 d'agost de 2008 a les 12:36
Plantilla de la temporada passada del Club Bàsquet Vic
Els vigatans fa deu dies que han començat els entrenaments de pretemporada a les ordres de Xavier Garcia. Durant tota aquesta setmana fan sessions dobles, després de realitzar proves físiques durant els dos primers dies. Xavi Garcia està molt satisfet del treball dels seus homes en aquests primers entrenaments i destaca que el nivell físic és molt bo.

L’equip presenta moltes cares noves. Fins a un total de set fitxatges ha fet el club vigatà. Es tracta del pivot Matt Kiefer, l’aler-pivot Héctor Manzano, l’aler Miquel Feliu, Txema Marcos, Josemi Garcia, Àlex Llorca i l’aler colombià Juan Palacios. També han renovat Albert Sàbat, Eduard Jiménez ‘Jimix’, José Amador i el pivol Ionut Dragusin. El colombià Juan Palacios, però, encara no ha pogut entrenar amb el seu nou equip per uns problemes de papers. Xavi Garcia creu que tenen un equip molt ben compensat entre joventut i experiència.

L’equip vigatà disputarà el primer amistós aquest dissabte enfrontant-se a l’Hospitalet. El 27 d’agost jugarà contra el Lleida i el 29 d’agost s’enfrontarà al Menorca en el marc del torneig Caixa Manlleu de bàsquet que es disputa a Sant Julià de Vilatorta. Cal destacar que el dominicà Eulis Baéz ha fitxat pel Grupo León, també de la Leb or.
Etiquetes:
Esports