24 d'abril de 2024

Dansa i arts plàstiques en un espectacle de nova creació que s'estrena a L'Esquirol

L'espectacle l'han creat tres ballarins (Joana Rañé, Ángel Zotes i Natalia Jiménez) i un artist plàstic (Ángel Duran)

El Ter 27 de gener de 2012 a les 11:54
Una imatge promocional de l'espectacle
El Centre Dinamitzador d’Activitats Cabrerès (CDAC) s’ha engrescat en una coproducció amb la companyia Destinatarias. N’ha sorgit un espectacle de dansa a càrrec de Joana Rañé i tres professionals més. L’estrena es farà diumenge a la cooperativa de l’Esquirol, a partir de 2/4 de 6 de la tarda. Joana Rañé, una de les creadores de la producció, que es titula "Instal·lats", explica que el muntatge és pràcticament fet a mida.

Es tracta d’un espectacle de dansa contemporània i arts plàstiques pensat per a tots els públics. La sinopsi explica que "tres individus troben que l’única fórmula de convertir-se en un superheroi és unir-se per crear una manera més intel·ligent d’aprendre a volar y rastrejar les seves vides". Rañé explica que tant ella com els ballarins Ángel Zotes i Natalia Jiménez s’han donat llibertat creativa. També hi participa Ángel Duran des de la instal·lació plàstica.

L’ acció de la dansa transforma fa explotar un paisatge poètic inicial, amb la plasticitat que provoca la convergència entre el moviment i l’ element. El disseny del cartell i la fotografia és de Ronald Stallard. Des del CDAC expliquen que tenien "moltes ganes de programar dansa per a tots els públics", ja que durant l’hivern bàsicament es dediquen a fer cursos i obres teatrals per a infants. El problema era que res del que els oferien no cabia a la sala d’exhibició. Les entrades per veure "Instal·lats" seran a la venda a un preu de 4 euros, i l’organització ha previst oferir coca i xocolata.

La companyia confia donar a conèixer la producció "primer a la comarca d'Osona" però que surtin "altres bolos, ja sigui a Barcelona o en altres llocs".
Etiquetes:
Cultura