26 d'abril de 2024

Màgia i el participatiu concurs de postres, actes estrella de la festa major d'Orís

Les activitats s’enceten aquest dijous amb les havaneres del grup Mar Brava

El Ter 20 d'agost de 2008 a les 15:07
Cartell de la Festa Major d'Orís 2008
Orís enceta aquest dijous la seva festa major d’estiu. Seran cinc dies d’activitats totalment gratuïtes. Entre els actes destaca la tercera edició del concurs de postres i una nit de màgia. També s’ha organitzat un partit de futbol i el programa de festa major ha reunit portades d’edicions passades, segons el regidor de Cultura, Arnau Basco

Les activitats s’enceten aquest dijous amb les havaneres del grup Mar Brava a les deu del vespre a la plaça Sant Genís. Al llarg de cinc dies també hi haurà un ball de festa major, animació infantil i la sisena edició de la caminada popular a la llum de la lluna, que es farà diumenge a les nou del vespre. Sardanes i cinema completaran una festa major amb molts actes. Arnau Basco destacava la gran implicació de la comissió de festes en l’organització de les activitats.

Una de les cites obligades en la festa major d’Orís serà la tercera edició del concurs de postres. Es celebra aquest divendres a les deu del vespre a la plaça Sant Genís. L’any passat va comptar amb la participació de 28 persones.
Etiquetes:
Cultura