27 d'abril de 2024

El Finques Centelles inicia la pretemporada sota la batuta de José Guillherme Leal

Aquest dijous mateix s’hi podria sumar la incorporació de l’exjugador del Barça Bautinho

El Ter 21 d'agost de 2008 a les 13:45
José Guillerme Leal és un tècnic amb un ampli bagatge al seu país, el Brasil
El principal equip del futbol sala osonenc, el Finques Centelles, ha tornat aquesta setmana a la feina amb els primers entrenaments de pretemporada. La represa de l’activitat del Finques Centelles ha anat acompanyada de la incorporació de diverses cares noves. Entre aquestes, la principal és la del nou entrenador, el brasiler José Guillherme Leal.
Es tracta d'un tècnic que ha passat per diferents projectes esportius al Brasil i a l’Estat espanyol abans d’arribar a Centelles.

A banda del nou entrenador, l’altra gran novetat es troba en la plantilla, que és força diferent a la que va cloure la passada temporada. I és que amb l’objectiu d’aspirar a l’ascens a la categoria de plata, el Finques Centelles s’ha reforçat amb sis fitxatges, entre els quals destaquen l’espanyol Francis i el brasiler Vitor Leal, fill del mateix nou entrenador centellenc.

A aquestes sis altes, aquest dijous mateix s’hi podria sumar la incorporació de l’exjugador del Barça Bautinho, que està molt a prop de concretar amb el Finques Centelles un acord per a la present temporada. Amb tot, el tècnic José Guillherme Leal ha reconegut a ELTER.net sentir-se molt satisfet de la qualitat dels seus jugadors.

A un mes perquè s’iniciï la competició oficial, la pretemporada del Finques Centelles es complementarà amb sis partits amistosos, dels quals destaca el partit de presentació contra el Marfil Santa Coloma, que es disputarà el proper divendres 5 de setembre.
Etiquetes:
Esports