27 d'abril de 2024

Taradell viu la Festa Major Jove més potent dels últims anys

Seran presents a Taradell grups com Strombers, Doctor Calypso, Boikot o Obrint Pas

El Ter 21 d'agost de 2008 a les 13:52
Contractats a última hora, Obrint Pas no apareixen al cartell malgrat sí actuen
Si dimecres començava la Festa Major de Taradell, aquest dijous és el torn per l’inici de la seva versió jove. Una Festa Major Jove de Taradell organitzada en quatre dies i sustentada essencialment per un atractiu programa de concerts. De fet, el Consell de Joventut de Taradell, que és l’entitat organitzadora de la Festa Major Jove, ha aconseguit reunir en un mateix cap de setmana a diferents formacions de gran ressò i èxit, tant a escala nacional com espanyola.
Així doncs, des d’avui i fins diumenge seran presents a Taradell grups com Strombers, Doctor Calypso, Boikot o Obrint Pas.

Precisament, l’actuació d’aquests últims ha estat confirmada en els darrers dies, fet pel qual la banda valenciana no apareix al cartell promocional. Una de les membres del Consell de Joventut de Taradell, Mariona Conde, s'ha mostrat convençuda que el boca-orella sobrepassarà l’absència d’Obrint Pas a la propaganda.

Amb tot, la Festa Major Jove de Taradell arrenca aquesta tarda de dijous, a partir de les set de la tarda, amb una de les noves activitats que s’han introduït. Es tracta de l’anomenada Gimcana Gitana, que a més servirà com a preludi del tradicional birracrucis que es farà divendres.

A banda dels concerts i de la Gimcana Gitana, la Festa Major Jove taradellenca, que té com a seu les noves carpes del Pujoló, també comptarà amb un sopar i un bingo, prevists per dissabte al vespre. A més, cada nit es complementaran els concerts amb sessions de música a la carpa alternativa.
Etiquetes:
Cultura