25 d'abril de 2024

Detingudes tres persones acusades de robatori a Prats de Lluçanès

Les tres persones són un home de 25 anys i dos menors d’edat de 14 i 16 anys

El Ter 21 d'agost de 2008 a les 19:10
Els fets es remunten al mes passat
Els Mossos d’Esquadra han detingut a tres persones acusades de cometre dos robatoris amb força i altres faltes de danys a Prats de Lluçanès. Els detinguts són un home de 25 anys i dos menors d’edat, que suposadament estaven venent els objectes robats a Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra han informat de la detenció de tres persones acusades de cometre diversos delictes i faltes de danys a Prats de Lluçanès, entre els dies 11 i 22 del passat mes de juliol. Entre aquestes accions, els detinguts haurien presumptament comès un robatori amb força en una joieria del carrer Major del municipi, el 20 de juliol. En aquest robatori, els detinguts haurien trencat el vidre de l’aparador i haurien sostret nou rellotges per un valor total de gairebé 1.500 euros.

A més d’aquest robatori, els detinguts també estan acusats d’haver comès un furt interior de vehicle, de cometre un segon robatori en un local de jovent i d’haver danyat un cotxe estacionat a la via pública. Totes aquestes accions, així com el robatori a la joieria, van tenir lloc a Prats de Lluçanès.

Els Mossos han pogut detenir als tres sospitosos després de comprovar que alguns dels objectes sostrets havien estat venuts a un establiment de compra-venda de Barcelona.

Les tres persones són un home de 25 anys i dos menors d’edat de 14 i 16 anys. Els menors van ser detinguts el passat 13 d’agost a Prats, mentre que l’altra acusat va ser localitzat el dia següent a Barcelona.
Etiquetes:
Sostenibilitat