25 d'abril de 2024

Una novetat, 'El Drac que Vol Tragar', enceta la Festa Major de Sant Hipòlit

Aquest any també coincideix amb la recuperació que la comissió de Festes ha fet de la seva pàgina web

El Ter 22 d'agost de 2008 a les 13:17
La Comissió de festes de Sant Hipòlit ha preparat la Festa Major més llarga dels darrers anys
Sant Hipòlit de Voltregà ha fet una aposta important per la Festa Major, que enguany s’allarga tres dies i en durarà un total de deu. Aquest desig ha obligat a la comissió de festes del municipi a avançar la celebració i iniciar-la en ple cap de setmana. De fet, aquest divendres ja arranquen els actes de la Festa Major. I ho fa amb una de les grans novetats que presenta el cartell.
Es tracta d’‘El Drac que Vol Tragar’, un espectacle a mig camí del teatre i la cercavila que s’ha organitzat amb l’esperança de consolidar-se, en un futur, com a acte d’inauguració de les festes de Sant Hipòlit.

Dissabte també tindrà lloc un dels actes que més expectació desperten per la Festa Major de Sant Hipòlit. Es tracta de la caminada terrorífica que, amb només dues edicions prèvies, ha aconseguit consolidar-se com una activitat atractiva, a la qual a dia d’avui ja s’hi han inscrit més de 360 persones.

Una altra de les novetats de la celebració que es podrà seguir aquest cap de setmana, tot i que en aquest cas diumenge, és la Fira d’Entitats del Voltreganès, a la qual hi participaran més de 20 associacions i col•lectius municipals.

A banda de ser més llarga, la Festa Major de Sant Hipòlit d’aquest any també coincideix amb la recuperació que la comissió de Festes ha fet de la seva pàgina web. En ella es dóna una informació distesa i divertida dels diferents actes inclosos en el programa.

Sant Hipòlit allargarà la seva Festa Major fins el dilluns 1 de setembre. Un castell de focs i una cantada d’havaneres seran els darrers actes d’una Festa que ha programat activitats per cada dia.
Etiquetes:
Cultura