25 d'abril de 2024

El tennis i el pàdel es donen cita durant 12 hores al Club Patí Vic

Els primers partits es jugaran a les vuit del vespre i s’acabaran a les vuit del matí de dissabte

El Ter 22 d'agost de 2008 a les 13:46
El Club Patí Vic acull 12 hores ininterrompudes de tennis i pàdel
Aquest divendres, a partir de les vuit del vespre, es celebren a les instal•lacions del Club Patí Vic les tradicionals 12 hores de tennis. Aquesta activitat tradicional, que per segona vegada és nocturna, enguany comptarà amb la incorporació del pàdel com un atractiu afegit. Ramon Casassas, soci del club i organitzador de l’esdeveniment, ha assegurat que s’hi han inscrit més de 65 jugadors de totes les edats, des dels 10 anys i fins als quasi 70.
Ell mateix ha explicat que el mecanisme del joc es basa en la formació de tres equips i que el còmput global de jocs de tots els jugadors és el que dóna la victòria a un d’ells. A més, tots els enfrontaments són de dobles, ja siguin femenins, masculins o mixtos.

Els primers partits es jugaran a les vuit del vespre i s’acabaran a les vuit del matí de dissabte. Disputar la competició de nit permetrà que s’aprofiti per fer un sopar, una xocolatada de matinada i una sardinada de bon matí.

En cas de pluja durant més de 4 hores, com que tant les pistes de tennis com les de pàdel són exteriors, es suspendrien les 12 hores i es tornarien a fer més endavant.
Etiquetes:
Esports