27 d'abril de 2024

El Manlleu acaba la pretemporada amb victòria i es prepara per debutar a la lliga, davant del Blanes

Aprofitant els darrers dies de pretemporada, el Manlleu ha acabat de perfilar la plantilla fitxant Marc Francolí

El Ter 25 d'agost de 2008 a les 14:30
L'equip debutarà a la lliga diumenge 31 d'agost
L’AEC Manlleu ha acabat amb victòria la pretemporada. En el partit disputat ahir a l’estadi municipal de Manlleu, els groc-i-vermells van vèncer còmodament per 3 a 1 a un Sabadell que no va presentar tots els seus efectius. Els golejadors del conjunt osonenc van ser Planagumà, que va anotar dos gols, i Geli.

Amb aquesta victòria, el Manlleu tanca una pretemporada on s’ha enfrontat a diversos equips, la majoria dels quals de categoria inferior. El tècnic manlleuenc, Francesc Cargol, fa un balanç de com ha transcorregut aquesta fase de preparació.

Malgrat les bones sensacions ofensives que el Manlleu ha ofert en els diferents partits de pretemporada, Francesc Cargol ha volgut remarcar el fet que no es poden treure conclusions plausibles, i que serà amb l’inici de la competició oficial quan es podrà començar a intuir el vertader potencial i les autèntiques aspiracions d’aquest Manlleu. Amb tot, però, el Manlleu ja té la mirada posada en el partit del proper diumenge contra el Blanes, que significarà l’inici de la Tercera Divisió.

D’altra banda, i aprofitant els darrers dies de pretemporada, el Manlleu ha acabat de perfilar la plantilla, amb el fitxatge de Marc Francolí, un jugador osonenc que, després de passar pel futbol base de l’Espanyol, havia militat a l’Almeria i al Benidorm. A més, el cos tècnic manlleuenc ha confirmat que els juvenils Dani Arqués i Cristian Martínez, que estaven fent les proves de pretemporada, es quedaran com a jugadors del primer equip.
Etiquetes:
Esports