24 d'abril de 2024

La Fira d'Antiguitats de Vic tanca amb un descens de públic però satisfacció per la projecció de la ciutat

Quima Vila, responsable de Fires i Mercats, afirma que l'exposició paral·lela 'Vic-Champions' ha tingut gran repercussió

El Ter 25 d'agost de 2008 a les 14:54
La Fira d'Antiguitats de Vic va tancar aquest diumenge
La Fira d’Antiguitats de Vic va tancar ahir al vespre la dissetena edició amb una tendència a la baixa pel que fa als visitants. Les dades, encara provisionals, indiquen que al voltant de 8.000 persones hauran passat per la Fira d’Antiguitats de Vic des que va obrir les portes, divendres de la setmana passada.

Això suposa un descens de 2.000 persones respecte l’any passat. Des de l’organització, el director de la fira, Josep Maria Camps va atribuir la baixada a una conjuntura econòmica desfavorable que també ha perjudicat els altres certàmens.

Des d’ImpeVic, es van voler ressaltar també algunes dades positives, com ara que l’import mitjà de les vendes ha pujat respecte el 2007 i el volum s’ha mantingut. Ho va explicar Jaume Puig, vicepresident de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vic.

Per la seva banda, la responsable de Fires i Mercats de Vic, Quima Vila, va remarcar que l’exposició Vic-Champions, amb peces sobre el món del futbol, ha donat una gran projecció pública a la ciutat. Personatges coneguts i vinculats al Futbol Club Barcelona, com Carles Reixach o Julio Alberto van visitar aquest apartat. La Fira d’Antiguitats de Vic va ser la més visitada de Catalunya l’any 2006.
Etiquetes:
Cultura