25 d'abril de 2024

S'incrementa la mobilització en favor del pres Amadeu Casellas

El Grup de Suport amb l'Amadeu Casellas pretén incrementar la sensibilitat de la població vers aquest cas

El Ter 27 d'agost de 2008 a les 21:09
Amadeu Casellas porta més de 60 dies lluitant pel tercer grau
Els actes de solidaritat amb el pres anarquista osonenc Amadeu Casellas continuen. Aquest dimecres a la tarda, una trentena de persones s'han donat cita a la plaça de Pes de Vic, que ha acollit un dels diversos actes que el Grup de Suport amb l'Amadeu Casellas ha programat per aquesta setmana a diferents ciutats del territori català.
El Grup, per boca de la seva portaveu Roser Iborra, ha informat a la concentració de l'estat de salut del tonenc Amadeu Casellas, que després de 67 dies de vaga de fam, ha renunciat a la glucosa, que fins a la data era l'única substància que li era subministrada al pres.

Amb accions com la d'aquest dimecres, el Grup de Suport amb l'Amadeu Casellas pretén incrementar la sensibilitat de la població vers aquest cas, on Casellas s'ha embrancat en una vaga de fam per reclamar la concessió del tercer grau penitenciari, que depèn de la Secretaria de Serveis Penitenciaris de la Generalitat. Cal afegir, a més, que la jutgessa del cas de l'Amadeu Casellas, Erika López, ha desestimat el recurs d'apel·lació per aconseguir la refundició de les penes i que havia presentat l'advocada de Casellas.

Els actes de solidaritat amb l'Amadeu Casellas s'allargaran al llarg d'aquesta setmana, que ha estat batejada des del Grup de Suport com la 'Setmana Internacional de Lluita per la Llibertat de l'Amadeu Casellas'. Dissabte hi ha convocada una concentració a la plaça Universitat de Barcelona.
Etiquetes: