25 d'abril de 2024

El ple de Sant Bartomeu dóna llum verda a un nou dipòsit d'aigua per garantir el subministrament

El projecte té un cost de 275.000 euros i l'objectiu de l'ajuntament és iniciar les obres abans de finals d'any

El Ter 28 d'agost de 2008 a les 11:18
Sant Bartomeu disposarà d'un nou dipòsit d'aigua en pocs mesos
Sant Bartomeu del Grau disposarà d’un nou dipòsit per garantir el subministrament d’aigua potable al municipi. El ple extraordinari que es va fer aquest dimecres va aprovar el projecte de forma unànime. El nou dipòsit estarà situat davant del camp de futbol i en una cota més alta que l’actual dipòsit.

Aquest fet garantirà el subministrament d’aigua potable a les cases situades en una cota més alta que el dipòsit actual. Segons l’alcalde Miquel Colomer l'actual dipòsit, situat al pati de l'escola, està en una cota més baixa que moltes cases i cal bombejar l'aigua amb el consegüent cost energètic.

El nou dipòsit tindrà una capacitat d’un milió de litres, que sumada a la de l’actual dipòsit farà que Sant Bartomeu disposi d’una reserva de dos milions de litres d’aigua. El projecte té un cost de 270.000 euros i l’objectiu és iniciar les obres abans d’acabar l’any 2008. D’altra banda, el ple també va resoldre quatre al•legacions en relació a l’aprovació inicial del Planejament d’Ordenació Urbanísitica Municipal.

Al mateix temps, el ple va sol•licitar dues subvencions a l’Institut Català de l’Energia. Una relativa a fer millores en l’enllumenat públic i la segona per instal•lar una nova caldera de biomassa a les escoles de primària i a l’ajuntament. Aquest projecte té un cost de 100 mil euros i la subvenció sol•licitada és per al 50% del pressupost.
Etiquetes: