26 d'abril de 2024

Hi ha 66 sol·licituds admeses per adjudicar 54 pisos a Torelló

Els veïns de les promocions ja adjudicades pagaran quotes més baixes pel Pla de Xoc de la Generalitat

El Ter 4 d'abril de 2012 a les 17:46
La direcció de Promoció de l’Habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha publicat les llistes provisionals d’admesos i d’exclosos de la convocatòria per adjudicar 54 pisos amb protecció oficial de lloguer a Torelló.

Segons va explicar, en el ple de dilluns passat, el regidor d’Urbanisme, Lluís Sabatés, hi ha 60 sol·licituds provisionalment admeses (73,2%) i 22 de provisionalment excloses (26,8%). En el cas de 7 sol·licituds excloses, el motiu d’exclusió és la manca de documentació; això significa que si s’aporta la documentació requerida, les sol·licituds podrien passar a la llista definitiva d’admesos. Es confia poder accelerar la tramitació per tal que aquests pisos es puguin ocupar tan ràpidament com sigui possible.

El termini de presentació de sol·licituds per als 54 habitatges amb protecció oficial en règim d’arrendament i d’arrendament amb opció de compra, va romandre obert, en primera instància, fins al 31 de gener, període en el qual es van registrar 62 sol·licituds. En la pròrroga posterior, fins al 15 de febrer, aquesta xifra es va incrementar en 20 més, fins a totalitzar-ne 82.

Els 54 habitatges pertanyen a les promocions El Castell I, al carrer Comte Borrell (14 habitatges); la Creu, al carrer de Segimon Serrallonga (15 habitatges); La Carrera, al Portal de La Carrera (7 habitatges); el Castell II, al carrer Progrés (17 habitatges); i Torelló 8, al carrer de Capsavila (1 habitatge). D’altra banda, el regidor també va informar que els veïns de les promocions que ja estan adjudicades rebran (alguns ja l’estan rebent) una notificació conforme se’ls rebaixarà la quota per adaptar-la als mateixos preus dels habitatges inclosos en el Pla de Xoc de la Generalitat.
Etiquetes: