26 d'abril de 2024

Tres detinguts per un robatori amb violència i intimidació a l'estació de Renfe dels Hostalets

Els dos detinguts, amb antecedents, han quedat en llibertat amb càrrecs

El Ter 11 d'abril de 2012 a les 17:39
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 9 d’abril un home de 20 anys i un altre de 19 anys, tots dos veïns de Vic, i un menor de 15 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació a Hostalets de Balenyà.

Els fets van tenir lloc a les rodalies de l’estació de Renfe d’Hostalets de Balenyà, quan uns joves després d’intimidar i agredir tres menors, els van prendre els telèfons mòbils i 40 euros. Immediatament es va muntar un dispositiu per tal de localitzar i detenir als presumptes autors del robatori. Una patrulla de mossos va localitzar als lladres a l’estació de Vic, just després de baixar d’un tren que provenia d’Hostalets de Balenyà.

Durant l’escorcoll dels dos majors d'edat els agents van trobar els telèfons mòbils que havien sostret als menors. El detingut menor d’edat va passar el dia 10 d’abril a disposició de Fiscalia de Menors i es va deixar sense efecte la seva detenció. Els altres dos detinguts, amb antecedents, van passar el mateix dia 10 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic i van quedar en llibertat amb càrrecs.
Etiquetes:
Sostenibilitat