25 d'abril de 2024

Detenen dos homes per entrar a robar en un domicili de Centelles

Segons els Mossos, els detinguts s'haurien endut una càmera digital que no s'ha pogut recuperar

El Ter 12 d'abril de 2012 a les 18:05
ACN - Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes com a presumptes autors d'un robatori a un domicili de Centelles (Osona). Els detinguts són un home de 31 anys i un altre de 29 anys, veïns de Tàrrega.

Els fets van tenir lloc el 28 de març a un domicili del carrer Jesús de Centelles quan la propietària de l'habitatge va veure un turisme estacionat davant de casa seva cap a les dotze del migdia amb diverses persones dins. Un dels ocupants del vehicle va començar a trucar al timbre de la casa amb insistència. Minuts després la propietària va sentir cops i sorolls que venien del garatge i en anar a comprovar què passava s'hi va trobar dues persones que van fugir corrents.

Segons fonts policials, quan els dos presumptes lladres van veure la propietària de la casa a la planta baixa del domicili van fugir corrents. Amb la descripció que va fer la dona dels presumptes autors del robatori, els agents van poder detenir els autors dels fets el dia 5 d'abril a Vic.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial el mateix dia 5 d'abril i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Segons els Mossos, els detinguts s'haurien endut una càmera digital que no s'ha pogut recuperar.
Etiquetes:
Sostenibilitat