27 d'abril de 2024

Santa Eulàlia de Riuprimer enceta aquest cap de setmana la festa major d’estiu

Entre les novetats destaca un concurs de golf, el futbol sabonato i l'exhibició de backflips

El Ter 29 d'agost de 2008 a les 14:02
Un fragment del programa de la festa
Els actes comencen aquest dissabte amb una de les novetats. Un concurs de golf al camp municipal. Diumenge al matí es fa una caminada popular, que enguany es fa conjuntament amb els municipis de Muntanyola i l’Estany. A la tarda es farà una jornada castellera amb els Sagals d’Osona i els Xerrics d’Olot.

La resta d’activitats es concentren entre el 4 i el 8 de setembre. Entre els actes destaquen una festa Retro dels anys 70, 80 i 90 el divendres, una festa aquàtica dissabte al matí i el correfoc que un any més anirà a càrrec dels Deixebles Sexes-foc de Sant Cugat Sesgarrigues. També es farà el ball de festa major el dissabte al vespre i la segona edició del ball de tarda el diumenge. El pregó s’haurà fet el dijous de la setmana vinent. El pregoner d’enguany és el veí Pere Creus.

Dilluns 8 de setembre serà el dia central de la Festa Major de Santa Eulàlia de Riuprimer amb una arrossada, xocolatada, animació infantil i sardanes. Els últims actes programats seran esportius. El 14 de setembre es faran les 2 hores de resistència en btt i el 21 de setembre una pedalada també amb bicicleta de muntanya.
Etiquetes:
Cultura