25 d'abril de 2024

El Patronat d'Estudis Osonencs convoca el Premi Plana de Vic de ciències

El premi està dotat amb 3.000 euros

El Ter 19 d'abril de 2012 a les 13:49
El Patronat d’Estudis Osonencs, amb el suport d’Unnim-Obra Social i de l’Ajuntament de Vic, convoca el Premi Plana de Vic, aquest any ofert al millor treball de la branca de ciències que tingui interès per a la comarca d’Osona.

Els treballs aspirants al premi, que està dotat amb 3.000 euros, hauran de ser inèdits, redactats en català, i tenir un mínim de 75 i un màxim de 200 pàgines de 2.100 caràcters (inclosos els espais). Es valoraran especialment aquelles obres que, per les seves característiques, siguin adequades per a la publicació en alguna de les sèries bibliogràfiques que edita el Patronat.

El termini de presentació de treballs acabarà el 14 de setembre de 2012. Dins la branca de Ciències queden compreses les ciències exactes, ciències naturals, ciències de la salut, ciències de la terra i aquelles altres especialitats, com ara les tècniques o ciències aplicades i les interdisciplinàries, que puguin relacionar-se amb les esmentades.

Com és habitual, el veredicte del Premi es farà públic en el transcurs de l’acte acadèmic de la Festa Anual del Patronat d’Estudis Osonencs. En la convocatòria de 2011, el Premi Plana de Vic ofert al millor treball de la branca de lletres va tenir com a guanyador el Dr. Francesc Roma amb "La revolta dels aprenents. Industrialització i relacions sociolaborals a Osona, 1750-1900".
Etiquetes: