26 d'abril de 2024

Els centres cívics de Vic oferiran una oferta conjunta oberta a tota la ciutat

Els tallers començaran el 29 de setembre al preu de 15 euros amb un total de 15 hores

El Ter 2 de setembre de 2008 a les 12:36
Dolors Pena, Xavier Solà, Josep Maria Vila d'Abadal, Antoni Serrat i Ignasi Jané en la presentació
L’Ajuntament de Vic donarà un nou impuls als centres cívics de la ciutat. Els cinc centres passaran a treballar en xarxa i cadascun d’ells tindrà un coordinador. Aquest matí s’ha presentat la reestructuració que es farà efectiva a partir del 29 de setembre quan començaran els tallers.

L’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, ha explicat que fins ara als centres cívics es feien més o menys activitats en funció de les entitats veïnals i es tenia la impressió que aquests equipaments estaven poc utilitzats. A partir d’ara l’ajuntament passa a coordinar el seu funcionament.

Un dels avantatges de la nova reestructuració serà l’horari d’obertura. Els centres cívics estaran oberts des de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de deu del vespre. També actuaran com a punts d’atenció ciutadana de l’Ajuntament. La reestructuració permetrà que els centres cívics s’obrin a tota la ciutat i que la programació de cada centre cívic sigui diferent a la de la resta.

Trimestralment es faran uns tallers especialitzats en cada centre cívic, dirigits a qualsevol edat i oberts a gent de la comarca d'Osona. El Centre Cívic de Santa Anna s’especialitzarà en la música. El de la Serra-de-senferm en la dansa. El de la plaça d’Osona en l’artesania. El de la Guixa en la natura. I el Centre Comunitari, inclòs recentment com a nou centre cívic, de moment en les exposicions. Els tallers començaran el pròxim 29 de setembre. S’en faran 20 i un per dia de la setmana i centre cívic. Els 20 tallers seran subvencionats i només costaran 15 euros per curset. Les inscripcions ja estan obertes des d’aquesta setmana. A partir del 2 de novembre cada diumenge a la tarda també es programarà una activitat cultural itinerant en un centre cívic. També s’ha reforçat el servei de ciberateneu.

Imatge de la roda de premsa d'aquest matí

Etiquetes:
Societat