24 d'abril de 2024

Santa Eugènia inicia una festa major plena de concerts, amb un impuls de la programació juvenil

Dissabte actuarà el grup Kitsch, que presentarà el seu desè disc

El Ter 2 de setembre de 2008 a les 13:48
Portada del programa de la festa
La festa major de Santa Eugènia ja està escalfant motors, amb moltes propostes per a totes les edats, però molt especialment per als joves. Dijous vinent començaran els actes previs, amb contes per a adults a la plaça Major, cinema a la fresca i la presentació del Festival Alta Tensió, que serà l’estrella de les nits, amb molts concerts.

L’obertura oficial serà divendres, amb el pregó, els actes protocol·laris de benvinguda dels pubills i l'entrega de les bandes. Tot seguit, hi haurà música per a tots els gustos. A la plaça major s’hi farà un concert amb el grup local Trepadella. Per als joves, hi haurà una festa de caire més alternatiu a l’escenari FAT i a la haima de la zona esportiva i la música electrònica es concentrarà al pavelló, sota el títol Festa Tal-Qual. Ho resumeix el regidor de Cultura, Jordi Pratdesaba.

Dissabte hi haurà teatre, monòlegs, activitats esportives i més concerts a la nit. Destaca especialment el grup Kitsch, que presentarà el seu desè disc. En definitiva, Jordi Pratdesaba, parla d’una programació d’alt nivell, feta amb la col·laboració de moltes entitats del poble. Potenciar l’oferta musical per als més joves garanteix que la festa major de Santa Eugènia compti amb una bona afluència de públic.

Diumenge no hi haurà concerts fins a altes hores de la matinada, però sí alguns dels actes tradicionals són la trobada de puntaires, les sardanes, o el ball de gala amb l’orquestra Rosaleda. Dilluns serà ja l’últim dia, però també ple de propostes. L’atenció, com és habitual, es centrarà en els més petits, amb una festa de l’escuma i altres activitats de lleure.
Etiquetes:
Cultura