25 d'abril de 2024

Les inscripcions pel 28è Torneig de bàsquet Unnim ja estan obertes

Equips d’ACB i de la lliga universitària americana (Oregon, Boston College i Priston) hi prendran part

El Ter 23 de maig de 2012 a les 13:35
27è Torneig de bàsquet Unnim 2011
Des de el 10 de maig ja estan obertes les inscripcions per poder participar en el 28è Torneig de bàsquet Unnim de Sant Julià. Aquest l’esdeveniment tindrà lloc entre el 31 d’agost i el 2 de setembre.

Per el moment les inscripcions van en augment ja que encara queda temps per poder-les efectuar tot i així des de l’organització es s’espera batre el rècord d'equips participants respecte el 2010 que van participar 242 equips. Les perspectives per assolir aquest rècord són excel.lents. Així ho afirmava Miquel Sans, membre de l’organització del torneig.

El Tornegi creix a cada edició i ja s’ha consolidat com un dels tornejos d’estiu més ben valorats a nivell europeu. Vist l’increment de participació dels últims anys en totes les categories, s’ha vist oportú també augmentar la infraestructura. A més de les 17 pistes ja confirmades l’Esquirol també s’hi ha afegit en aquesta edició, a més hi ha la possibilitat que 4 o 4 localitats més també en formin part.

Un dels plats forts d’aquest torneig és la participació d’equips d’elit, per tant novament aquest any equips d’ACB i de la lliga universitària americana (Oregon, Boston College i Priston) hi prendran part. Per altra banda el Torneig "no s’ha vist afectat en absolut pels problemes econòmics d’Unnim", així ho afirmava Sans en declaracions a Ràdio Manlleu. A més, es mostrava molt satisfet amb el suport de l’entitat durant aquests anys.

Les noves tecnologies també han arribat aquest 28è Torneig Unnim. Apple juntament amb APPtoyou (empresa de Sant Julià) han creat una aplicació per IPhone que servirà per obtenir totes les dades del torneig a temps real.
Etiquetes:
Esports