25 d'abril de 2024

Una cantada amb Joan Usart dóna el tret de sortida a les festes del Barri del Puig aquest divendres

Al llarg de tot el cap de setmana també haurà atraccions pels més petits i servei de bar

El Ter 3 de setembre de 2008 a les 18:32
Cartell de les festes del barri del Puig
Una cantada amb Joan Usart seguida del pregó del periodista manlleuenc Emili Jané donaran el tret de sortida a les festes del Barri del Puig de Manlleu aquest divendres al vespre. La nit finalitzarà amb una Disco mòbil. D'entre les novetats destaca per exemple una demostració de cotxes teledirigits.

Tots aquells que ho desitgin podran veure aquesta demostració el dissabte a partir de les 11 del matí. A partir de les 5 de la tarda serà el torn de la tercera edició del Bici-Puig amb sortida a l’Arboretum i arribada al parc del Puig.

A partir de les 7 de tarda la gastronomia prendrà protagonisme amb l’exposició del segon concurs de postres dividit enguany en dues modalitats; infantil i adults. A partir de les 10 tindrà lloc el sopar del Puig on s’espera arribar als 200 participants. La nit es tancarà amb un gran ball de saló amb So Màgic.

El diumenge arribarà el final de festa ple d’activitats. La jornada començarà amb amb jocs de barri on els més menuts podran jugar amb diversos jocs tradicionals. També hi haurà una festa de l’escuma, ball i correfoc amb els Diables els Serpents de Manlleu.

Com a novetat també destaca que cada dia es serviran esmorzars per tal de convidar els veïns a sortir de casa des de primera hora. Al llarg de tot el cap de setmana també haurà atraccions pels més petits i servei de bar.
Etiquetes:
Cultura