26 d'abril de 2024

Mor a Taradell l'exjugador del Barça Joan Segarra als 80 anys

Joan Segarra va ser el capità del Barça de les cinc copes i, encara ara, és el sisè jugador amb més partits disputats

El Ter 4 de setembre de 2008 a les 09:35
Joan Segarra
L’exjugador i capità del Futbol Club Barcelona, Joan Segarra, va morir aquest dimecres a la tarda a Taradell, on residia des de feia anys. Segarra tenia 80 anys i des de feia temps patia alzheimer. Segarra va jugar al Barça durant 16 temporades i va ser el capità del Barça de les 5 copes on hi jugaven futbolistes com Kubala o Ramallets.

Joan Casassas, expresident de la Unió Esportiva Taradell i membre de l’Associació de Veterans del Barça, destaca que era un gran jugador i una millor persona.

Joan Segarra, conegut com a Juanito o el Gran Capità en la seva època al Barça, va jugar en el club blaugrana des del 1949 al 1965. És el sisè jugador amb més partits al Barça, ja que va disputar 528 partits i va marcar 30 gols, tot i ser un jugador defensiu. Va guanyar quatre Lligues, dues Copes Llatines, dues Copes de Fires (actual Uefa), sis Copes d’Espanya i dues Copes Eva Duarte. Va ser internacional amb la selecció espanyola en 25 partits. Com a entrenador va ser ajudant d’Helenio Herrera al Barça i també va entrenar altres equips com el Vic o va estar vinculat un any a la Unió Esportiva Taradell, on sovint se’l veia pel camp de futbol. De fet, sempre va estar molt lligat amb el poble on va viure en els últims anys.

La capella ardent està ubicada des d’aquest matí al tanatori de Taradell. Demà a les 12 del migdia es farà l’enterrament a l’església parroquial Sant Genís.
Etiquetes:
Societat