24 d'abril de 2024

Les actuacions de La Carrau i Quim Vila, plats forts de la festa major de Viladrau

Els plats forts de dissabte seran el correfoc, el ball de confetti i la nova festa brasilera

El Ter 4 de setembre de 2008 a les 14:14
El cartell publicitari de la festa major
Aquest divendres el folk de La Carrau obrirà la festa major de Viladrau. Una estona abans, ja hi haurà hagut el campionat de ping-pong al Punt Jove i cap a 2/4 d’11 una batucada acompanyarà la gent des de la plaça fins a arribar al pavelló, on es farà el concert, també amb el grup Ron Vudú.

La regidora de Cultura de Viladrau, Arola Campañà, explica que un altre dels caps de cartell d’aquest any arribarà diumenge, amb l’actuació del popular Quim Vila i el seu espectacle ‘Quan l’alegria és a la sala, la tristesa puja l’escala’. Els plats forts de dissabte seran el correfoc, el ball de confetti amb l’orquestra Montecarlo, al pavelló, i una novetat d’aquest any, la festa brasilera, que ha substituït la festa country.

Dilluns, que de fet és el dia de la festa major, hi haurà contradansa i sardanes, el ball del ciri i un altre ball de cara a la nit, amb l’orquestra El tren de la Costa. La regidora destaca la bona entesa que hi ha hagut entre el consistori i la comissió de festes, que ha permès que estiguin molt satisfets de la programació.

Les activitats de la Diada s’han fet enllaçar amb les de la festa major i constaran de castellers, arrossada, sardanes i també un ball amb l’orquestra Costa Brava.
Etiquetes:
Cultura