25 d'abril de 2024

Jon Hernàndez té opcions d'aconseguir la victòria a Cervera

Jon Hernàndez: “una victòria en un campionat català sempre és benvinguda”

El Ter 7 de juny de 2012 a les 13:18
A la dreta Jon Hernàndez
El Jove ciclista Jon Hernández es podria alçar aquest cap de setmana amb el Campionat Nacional de Catalunya de ciclisme, en modalitat de Contrarellotge. Cervera serà la seu d’aquest campionat, amb una prova que consta de 15km. Hernández es mostra molt motivat per assolir la victorià en aquesta cursa, ja que el mateix ciclista es veu amb possibilitats, per ser una modalitat "que se li dona bé".

La prova consta d’un recorregut molt curt i planer, un tipus de traçat que se li escau molt al ciclista del voltreganès, amb forta vinculació a Manlleu, ja que les seves característiques físiques s’adeqüen perfectament al terreny. Tot i així per a Hernández no és el seu principal objectiu aconseguir la victòria en aquesta prova ja que hi ha altres contrarellotges amb més importància durant la temporada.

No obstant això, Jon afirmava que es tractava "d’una prova de foc" per poder veure com es troba físicament, per tal de poder treballar millor la resta de contrarellotges de la temporada. Tot i així li fa molta il.lusió aconseguir la victòria ja que "una victòria en un campionat català sempre és benvinguda". Per altra banda Hernández ja té el cap posat en la Volta a Besaya. La prova càntabra és una de les curses amb més tradició al país a més és el principal objectiu de Hernàndez.

Jon afronta amb ganes aquesta prova del campionat nacional de ciclisme, que tindrà lloc aquest cap de setmana, concretament dissabte dia 9 de juny a partir de les 9 del matí.
Etiquetes:
Esports