25 d'abril de 2024

La Torratxa enceta aquesta nit un nou cicle de concerts dedicat a la música folk

D’entre les activitats del cicle en destaca una jornada cantabro-catalana el 27 de setembre

El Ter 4 de setembre de 2008 a les 18:50
Cartell del cicle 'Folk al cos'
Sota el títol ‘Folk al Cos’ el Centre Social Autogestionat La Torratxa de Vic enceta aquest vespre un nou cicle musical, aquest però dedicat exclusivament a la música folk. L’activitat comença aquesta nit amb Marc del Pino i Coloma Bertran.

Després de veure la bona acollida que han tingut aquest estiu les actuacions que es feien cada dilluns a la plaça dels màrtirs de Vic els responsables de Torratxa es van animar a organitzar aquest cicle. Segons Arnau Costa, membre de l'organització del cicle, la idea bàsica del cicle rau en buscar el retrobament amb les arrels més tradicionals i potenciar el ball i les danses pròpies d’aquest gènere musical.

Després d'aquesta nit, el cicle continuarà el proper 8 de setembre amb un grup encara per determinar. El dia 18 serà el torn de l’actuació de Guirigall. D’entre les activitats del cicle en destaca una jornada cantabro-catalana d’agermanament entre les dues cultures que tindrà lloc el proper dissabte 27 de setembre.

El cicle es tancarà el dijous 2 d’octubre amb les actuacions de Gatzaric i Els tres quartans i el gall. Totes les activitats tindran lloc a la Torratxa i són d’entrada gratuïta.

Blog CSA La Torratxa

Etiquetes:
Cultura