26 d'abril de 2024

L'Open Internacional Ciutat de Vic arriba amb el millor cartell de participants dels últims anys

A l'apartat femení Wang Tingting i Sara Ramírez parteixen com a favorites per guanyar la competició

El Ter 5 de setembre de 2008 a les 10:13
Una imatge de la final del 2007 que va guanyar Wang Tingting
La 23ª edició de l’Open Internacional Ciutat de Vic de tennis taula tindrà la millor participació dels últims anys. La competició es disputarà entre aquest dissabte i diumenge al pavelló d’esports. Hi haurà sis proves: absoluta masculina i femenina, open adaptat de peu, open adaptat en cadira, open català i open infantil.

Enric Roca, president del Fotoprix Vic, destaca que en la categoria masculina hi haurà la millor participació amb fins a una catorzena de favorits.

Altres favorits són el xinès nacionalitzat espanyol He Zhi Wen, sis vegades guanyador de l’Open de Vic, l’austríac Robert Gardos o el taiwanès Wu Chih-Chi. Entre els participants catalans destaca la participació de Marc Duran o del tonenc Jordi Piella. Aquest últim haurà de disputar la fase de grups per accedir al quadre dels millors. En categoria femenina, les jugadores del Fotoprix Vic, Wang Tingting i Sara Ramírez, parteixen com a favorites.

Wang Tingting intentarà revalidar el títol per tercer any consecutiu. Les seves rivals seran la també xinesa Dong Qian i la sèrbia Gabriela Feher. L’Open de Vic és una prova del calendari oficial de la Federació Espanyola i Catalana de Tennis i, des de fa dues edició també forma part del calendari de la Federació Internacional. L’Open comptarà amb la participació de més de 300 jugadors i es disputarà en 20 taules de joc simultànies. Es tracta de la prova de tennis taula més prestigiosa a nivell estatal.

Wang Tingting intentarà guanyar per tercera vegada l'Open

L'eslovè Bojan Tokic és un dels favorits de la competició masculina

Etiquetes:
Esports