25 d'abril de 2024

El Grup Vemsa de Torelló deu 75 milions d'euros i presenta suspensió de pagaments

Es veuen afectades les 10 fàbriques amb les que compta, quatre de les quals estan ubicades a Torelló

El Ter 6 de setembre de 2008 a les 10:41
Imatge de Vitri-Electrometal·lúrgica, ubicada a Torelló
El Grup Vemsa de Torelló, conglomerat empresarial de 8 societats, va presentar aquest dimarts suspensió de pagaments a Barcelona amb uns deutes de prop de 75 milions d'euros i d'actius valorats en més del doble d'aquesta quantitat. La mesura afecta al Grup Vemsa 1857, SL, amb seu social a Badalona i a set de les seves filials, amb un total de 750 treballadors. Per tant, es veuen afectades les 10 fàbriques amb les que compta, quatre de les quals estan ubicades a Torelló.

Recordem que el passat juliol, el grup va retallar 60 membres de la plantilla de la filial Vitri-Electrometal·lúrgica, situada a Torelló, després de presentar un expedient de regulació i no renovar alguns contractes temporals. Segons ha publicat un diari d'abast nacional en la seva edició d'ahir, la presentació del concurs es deu a les dificultats per renovar les pòlices bancàries i també per l'impacte de les pèrdues de la Vitri.

Tot i la presentació del concurs, el grup segueix negociant el re finançament del deute al banc i espera arribar a un acord pels pròxims dies.
Etiquetes: