26 d'abril de 2024

El Manlleu aconsegueix un merescut empat davant l'Amposta

quan l'Amposta ja pensava que deixaria els tres punts a casa Remo ha sorprès amb un xut potent per aconseguir l'empat

El Ter 7 de setembre de 2008 a les 22:40
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Cultural i Esportiva Manlleu s'ha endut un punt del camp del Club de Futbol Amposta després d'empatar "in extremis" el partit al minut 88 amb un xut de Remo, que ha significat l'empat a 1 després d'una llarga insistència en jugades de perill.

El Manlleu ha començat el partit amb un avís: al minut 5, un xut amb paràbola de Remo s'ha estavellat al pal. Hi havia esperances de que aquest partit fos del Manlleu i s'avancés aviat al marcador, però l'Amposta ha anat més ràpid. Al minut 14, Becerra ha aprofitat una errada de la defensa del Manlleu i ha fet l'1 a 0. Des d'aquest moment, el partit s'ha animat i han començat a haver-hi ocasions de perill molt clares per part dels dos equips, a destacar una doble ocasió de l'Amposta al minut 20 i la seva rèplica només un minut després amb una entrada a l'àrea de Francolí i una magistral assistència que Baruc no ha sabut aprofitar. La primera part ha finalitzat deixant al Manlleu amb un resultat advers però amb opcions clares d'empatar si aconseguien culminar alguna de les bones jugades que estaven trenant.

La segona part ha començat amb un joc atractiu i vistós, amb jugades ràpides al contraatac per part de l'Amposta i amb diversos xuts exteriors del Manlleu, un d'ells un xut de falta al minut 51, que ha executat Francolí i ha estat desviat a córner pel porter amb una excel·lent estirada. Al minut 61 Becerra ha marcat el segon gol pel seu equip però ha estat anul·lat per fora de joc. Les jugades de perill continuaven per part dels dos equips, i quan l'Amposta ja pensava que deixaria els tres punts a casa Remo ha sorprès amb un xut potent que ha agafat desprevingut al porter i ha donat al Manlleu el seu primer punt d'aquesta temporada.

Amb l'empat d'avui, i amb una classificació que és difícilment representativa després de només dues jornades, el Manlleu es col·loca a la setzena posició.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports