26 d'abril de 2024

Els Mossos denuncien un home per abocament de deixalles en un camí rural

El mateix dia l’home va netejar el camí en presència d’una patrulla dels Mossos

El Ter 10 de juliol de 2012 a les 13:40
Una imatge de l'abocament de les deixalles
El passat diumenge 17 de juny es va detectar un abocament de runes a la pista forestal que va al Castell de Milany, al terme municipal de Santa Maria de Besora.

Una patrulla del Grup de Proximitat dels Mossos d'Esquadra es va desplaçar fins al lloc de l’abocament i van poder observar que en un marge del camí s'havia llençat diferents deixalles com tendes de campanya, algun pneumàtic, plàstics i fins i tot un sofà. Part d’aquests objectes havien caigut en un terraplè situat a un nivell inferior a prop del riu.

Les primeres gestions van portar a la patrulla policial al càmping de Vidrà, que portava un temps tancat perquè si estaven fent reformes. El propietari del càmping va acompanyar als agents fins al lloc dels fets i va reconèixer que els objectes procedien del càmping.

El propietari va explicar als agents que va contractar els serveis d’un veí de Canovelles perquè s’encarregués de la neteja i trasllat de la runa de les obres del càmping. L’home, que es dedica a recollir deixalles, té un ajudant el qual va realitzar un dels abocament en el camí rural.

Els Mossos van poder contactar amb el presumpte autor de l’abocament i aquest va reconèixer ser-ho en una declaració feta a la comissaria, per la qual cosa s'ha cursat una denúncia. El mateix dia, l’home va netejar el camí en presència d’una patrulla dels Mossos. Els objectes finalment es van dipositar a la deixalleria.
Etiquetes:
Sostenibilitat