25 d'abril de 2024

Eloi Paré queda segon al Campionat d'Europa de Trial i es prepara per afrontar el Mundial

Paré ja ha tornat a marxar cap a França, a on disputarà una de les 5 proves de la Copa del Món

El Ter 25 de juliol de 2012 a les 12:38
Eloi Paré amb la medalla de plata a l'Europeu Júnior. Font: Bynini.com/Trial-inside
El ciclista de Calldetenes, Eloi Paré, s’ha endut cap a casa la medalla de plata en la categoria júnior 26 del Campionat d’Europa de Trial, disputat aquest cap de setmana al nord d’Alemanya. Per davant de Paré hi va quedar David Bonzon, de Suïssa, que només va fer 12 punts, mentre que Paré en va fer 23.

El ciclista osonenc, recent campió d’Espanya, comenta que està molt content per aquest segon lloc encara que ja està centrat en acabar la Copa del Món en bona posició i, preparar-se pel mundial bike trial.

Eloi Paré comenta que actualment té un calendari molt intens. Després de quedar segon al Campionat d’Europa a Alemanya i passar dos o tres dies amb la seva família, Paré ja ha tornat a marxar cap a França, lloc on es disputa una de les proves de la Copa del Món. I és que la temporada de bike trial arriba als mesos més moguts de l’any.

"A part de les dues primeres setmanes d'agost tenim cada cap de setmana competició i, després, ja s'acosta la gran cita del Mundial del Món. Tembé hi hauran les campionats de Catalunya que, encara que no siguin igual d'importants que les altres competicions que tinc a l'estiu, també tenen la seva rellevància", comenta el ciclista osonenc.

Eloi Paré, després d’aquesta segona posició al Campionat d’Europa de Trial es mostra molt il.lusionat per tots els reptes que l’esperen aquesta temporada d’estiu.
Etiquetes:
Esports