26 d'abril de 2024

Folgueroles remodelarà l'Avinguda Atlàntida en el darrer trimestre de l'any

La despesa de la millora de l’avinguda s'eleva a 480.784 euros i es repartirà entre institucions i població

El Ter 9 de setembre de 2008 a les 12:32
Estat actual de l'Avinguda Atlàntida
Folgueroles iniciarà abans d’acabar aquest any les obres de remodelació de l'avinguda Atlàntida. L’objectiu principal del consistori és millorar l’entrada a la població. Les obres consistiran en eixamplar les actuals voreres del passeig, millorar la xarxa de clavegueram i també totes les infrastructures relacionades amb el sector serveis.

Una altra de les millores consistirà en augmentar la quantitat de llum de l’avinguda, perquè fins ara era força fosca i havia provocats “alguns atropellaments en els últims temps” segons comentava l’alcalde de Folgueroles, Carles Baronet.

El cost inicial de les obres s’elevarà a 480.784 euros. La despesa de la millora de l’avinguda es repartirà entre institucions i població. Concretament les xifres es desglossen de la següent manera; la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona es faran càrrec del 90% de les obres, un 5% serà amb fons de l’Ajuntament de Folgueroles i el 5% restant ho pagaran els veïns.

El projecte inicial no preveu la instal•lació de passos elevats que ajudin a disminuir la velocitat dels vehicles, ja que, el carrer s’inicia després d’un giratori que hauria de servir per frenar la velocitat.