25 d'abril de 2024

L'executiva d'ERC d'Osona escull Jordi Serra com a candidat a presidir el partit a la Catalunya Central

Serra deixa d'encapçalar el partit a la comarca i també se n’hauran de renovar el president i l’executiva

El Ter 9 de setembre de 2008 a les 13:58
Jordi Serra
L’executiva comarcal d’ERC d’Osona va escollir aquest dilluns Jordi Serra com a candidat per presidir el partit a la Catalunya Central. Un cop descartada l’opció de l’alcalde d’Olost i diputat al Parlament, Josep Maria Freixanet, el nom que sonava amb més força des de feia dies era el del regidor de Roda.

Dilluns es va fer oficial la decisió i, per tant, Serra deixa la presidència del partit a la comarca i també se n’hauran de renovar el president i l’executiva. L’actual president de la Catalunya Central és del Bages, el manresà Ignasi Perramon, però hi ha un pacte perquè en els propers quatre anys el president sigui d’Osona.

El president d’ERC a la Catalunya Central s’ha d’elegir el proper 4 d’octubre i hi haurà candidats d’altres sectors del partit, com el de Reagrupament independentista, encapçalat per Joan Carretero i Uriel Beltran. Segons Serra, una de les prioritats com a candidat serà el debat sobre la divisió territorial.

Jordi Serra actualment té un càrrec com a regidor a l’oposició a l’Ajuntament de Roda i com a conseller comarcal, també a l’oposició. Com a substitut de Serra a la presidència comarcal sona amb força el nom de Carles Sanuy, exregidor de l’Ajuntament de Calldetenes i exconseller comarcal. En aquest cas, el congrés comarcal es farà a Manlleu, al Museu Industrial del Ter, el proper 26 de setembre.
Etiquetes:
Política Municipal