25 d'abril de 2024

l'AEC Manlleu està apunt d'arrancar la lliga

El Llagostera va aconseguir empatar al minut 87

El Ter 13 de desembre de 1901 a les 20:45
El moment en què el batlle lliura el trofeu a l'equip manlleuenc. Fotos: E. García
Falten pocs dies perquè l'AEC Manlleu comenci la nova lliga de 3ra divisió. Dissabte es desplaçarà fins a Camprodon per jugar el seu últim partit amistós de pretemporada. Abans de començar la lliga també disputarà la segona eliminatòria de la Copa Catalunya contra el Vila Roja.

L'entrenador del Manlleu, Jordi Dot explica que els 21 jugadors que formen ara l'equip seran la plantilla complerta per aquest inici, ja que el Manlleu ja té el que volia diu Dot.

El tècnic comenta que arriben a de la pretemporada una "mica casats" però amb molt bones sensacions i apunt per oferir "el millor Manlleu".

Els 3 últims partits que el Manlleu ha disputat els ha empatat però, l'entrenador diu que eren partits de pretemporada i li dóna escassa rellevància a aquest fet.

Un d'ells va ser al dimecres 15, quan el Manlleu es va endur el trofeu Ajuntament de Manlleu als penals contra el Llagostera, en un partit que Jordi Dot va fer servir per provar variacions tàctiques. La temporada pels osonencs començarà al 25 d'agost al camp del Gavà.

Una imatge conjunta de l'equip

El tècnic, Jordi Dot

Etiquetes:
Esports