26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu enllesteix els preparatius per l'inici de la Lliga

El Manlleu ha empatat els 3 últims partits

El Ter 13 de desembre de 1901 a les 20:45
Falten pocs dies perquè l’AEC Manlleu comenci la nova lliga de 3ra divisió. Dissabte es desplaçarà fins a Camprodon per jugar el seu últim partit amistós de pretemporada. Abans de començar la lliga també es disputarà el segon partit de la segona eliminatòria de la Copa Catalunya contra el Vila Roja.

L’entrenador del Manlleu, Jordi Dot explica que els 21 jugadors que formen ara l’equip serà la plantilla complerta per aquest inici de temporada ja que el Manlleu en aquests moments té l’equip que Dot volia. El tècnic comenta que arriben al final de la pretemporada amb molt bones sensacions. L’equip "està una mica cansat" però estan "preparats per oferir el millor Manlleu".

EL Els 3 últims partits que el Manlleu ha disputat els ha empatat però, l’entrenador diu que eren partits de pretemporada i li dóna escassa rellevància a aquest fet

Un d’ells va ser al dimecres 15, quan el Manlleu es va endur el trofeu Ajuntament de Manlleu als penals davant del Llagostera, en un partir en que Jordi Dot va fer servir per provar variacions tàctiques. El primer partit de lliga del Manlleu es disputarà a la tarda del 25 agost al camp del Gavà.
Etiquetes:
Esports