25 d'abril de 2024

El Manlleu guanya al Palamós en un partit que ha controlat de principi a fi

Les jugades de perill han estat gairebé totes del Manlleu, que ha tingut al Palamós en tot moment contra les cordes

El Ter 11 de setembre de 2008 a les 20:16
Una acció del partit Manlleu-Palamós a la segona part
L'Agrupació Cultural i Esportiva Manlleu ha aconseguit deixar a casa els tres punts després de guanyar per la mínima al Palamós Club de Futbol, que no ha oposat resistència davant les elaborades jugades d'atac i la solidesa defensiva que ha demostrat el Manlleu.

El gol de la victòria ha arribat al minut 25 de partit, quan Francolí ha aprofitat un mal refús del porter del Palamós per enviar la pilota al fons de la xarxa.

El partit ha començat amb el Manlleu disposat a demostrar que podia ser just vencedor d'aquest partit, i Dot al minut 5 ha obligat amb un xut de falta a que Bayona, el porter de l'equip visitant, es lluïs per evitar el gol del Manlleu. Les següents jugades de perill han vingut gairebé en la seva totalitat, de les botes de l'equip local, que ha tingut al Palamós contra les cordes. En una d'aquestes jugades, Francolí ha conduit bé la pilota i ha fet una passada a Planagumà, que ben a prop de la línia de fons ha enviat a la porteria un centre-xut que Bayona no ha pogut atrapar de primeres, i ha deixat a plaer una pilota que Francolí, ja ben a prop de l'àrea petita, ha enviat cap a l'interior de la porteria. Després del gol el Palamós ha apretat lleugerament però no ha estat capaç de protagonitzar jugades de perill.

El descans ha provocat que es baixés el ritme de joc al començament de la segona part. Malgrat tot, el Manlleu ha continuat amb el control del partit i ha protagonitzat nombroses jugades de perill gràcies a un trident espectacular format per Remo, Planagumà i Francolí, que s'han beneficiat del bon joc de la resta de l'equip. El Palamós no ha estat capaç de fer res més que un parell de jugades de perill al llarg d'aquesta segona part. La primera, al minut 61 amb un xut de falta de Vichu que ha anat fora, i la segona al minut cinquè del temps afegit quan un xut a la desesperada ha estat aturat per Coca just abans que l'àrbitre xiulés el final del partit.

Amb la victòria davant el Palamós, el Manlleu suma quatre punts dels nou que fins ara s'han disputat. D'aquesta manera, l'equip que dirigeix Francesc Cargol s'allunya de la zona de descens i es col·loca a mitja taula.

Marc Francolí atacant per la dreta

La defensa manlleuenca s'ha mostrat molt sòlida durant tot el partit

Els manlleuencs han mantingut la concentració durant els 90 minuts

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports