23 d'abril de 2024

Integrants del Teatre Centre de Manlleu són a Itàlia per representar-hi l'obra 'Al mateix temps'

L'obra ja es va estrenar a Manlleu per la festa major, però ara es porta a Itàlia amb petits canvis en el guió

El Ter 12 de setembre de 2008 a les 14:58
Imatge de la representació, a l'agost a Manlleu
Un grup de 25 persones del Teatre Centre de Manlleu ja es troba en terres italianes per representar l’obra “Al mateix temps”, una coproducció teatral amb la companyia italiana Rozinante.

El grup d’artistes posarà en escena a la població italiana de Merate, l’obra que ja va ser estrenada un mes enrere a Manlleu, en el marc de la festa major de la població. L’estada serà de 4 dies, i a més dels assaigs i la representació, artistes i acompanyants també gaudiran de temps lliure per poder visitar una mica els llocs més importants de Merate i rodalies, tal i com comentava, Dolors Collell, presidenta del Teatre Centre de Manlleu.

Pel que fa a l’obra, hi ha previstos petits canvis en el guió. Ja que quan es va representar “Al mateix temps” a Manlleu, la llengua que predominava en l’espectacle era el català. Dolors Collell explica que al traslladar-se a Itàlia és lògic que la llengua que prevalgui sigui la del país.

El regidor de cultura, Josep Mas, també s’ha traslladat fins a Merate en representació de l’ajuntament de Manlleu. La coproducció catalano-italiana entre els directors Jordi Arqués i Stefano Panzeri serà finalment entrenada en terres italianes dissabte en doble sessió, la primera a 2 quarts de 9 del vespre, i la segona un parell d’hores més tard.
Etiquetes:
Cultura