25 d'abril de 2024

Tona inaugura el nou camp de futbol i les pistes d'atletisme

El camp serà de gespa artificial, i comptarà amb la instal·lació d'energia geotèrmica

El Ter 13 de setembre de 2008 a les 10:59
Aquest nou equipament s'espera que al llarg del temps es vagi ampliant amb més millores
Tona celebrarà aquest diumenge al matí l'acte oficial d'inauguració del nou camp de futbol de gespa artificial i el nou estadi d'atletisme, que disposen d'una aportació econòmica de la Diputació de Barcelona de 15.000 euros del programa Xarxa Barcelona Municipis Qualitat 2004–2007.

Aquests equipaments estan situats al sector sud-oest de la població, concretament al carrer Jaume Blanes, al costat dels dos pavellons i la piscina municipal. En concret s'ha construït un camp d'atletisme format per una pista de 400 metres i 6 carrers de paviment sintètic, i un camp de futbol de gespa artificial, a l'interior de la pista d'atletisme, amb superfície de joc de 90 per 60 metres.

També s'ha fet la instal·lació d'enllumenat amb 4 torres metàl·liques galvanitzades de 25 metres d'alçada i 12 projectors per torre.

A més, aquesta zona esportiva disposarà pròximament d'una instal·lació d'energia geotèrmica la qual subministrarà energia pel condicionament tèrmic dels espais complementaris de pavellons, piscina, pista d'atletisme i camp.

El cost de les obres és superior als 900.000 euros, dels quals la Diputació de Barcelona ha aportat 15.000 euros de subvenció directe, però n'ha facilitat 645.000 a través de Crèdits de Caixa.

L'Ajuntament de Tona gaudeix també d'un ajut de 10.000 euros de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona per al projecte de gestió d'aquesta Zona Esportiva.
Etiquetes:
Esports