26 d'abril de 2024

Vic és l'escenari de la 27ena Caminada

Es tracta d’una caminada simple, plana i apte per a tothom

El Ter 13 de setembre de 2008 a les 13:26
Imatge del recorregut
Demà Vic es prepara per ser l’escenari de La Caminada 2008 organitzada per l’associació esportiva Kangur Vic. Aquesta caminada ja és popular a la plana, ja que enguany suma 27 anys d’edició. Aquest any el recorregut és de 20 km, tal i com diu Joan Cots, president de Kangur Vic, es tracta d’una caminada simple, plana i apte per a tothom. L’itinerari comença a la Plaça de Vic, es dirigeix cap a Sant Sebastià on s’hi fa un esmorzar i acaba al mateix lloc on s’ha iniciat. Joan Cots explica en que consisteix el recorregut d’aquesta 27ena edició.

Aquesta caminada, que forma part dels dos recorreguts ambientals de Vic, l’any passat va comptar amb 1100 persones. Enguany es creu que vindrà menys gent, ja que hi ha crisi econòmica i a més la data coincideix amb pont, que és quan molta gent aprofita per marxar. Els participants no només són de la comarca sinó que cada vegada més, es rep gent de les rodalies de Barcelona.

Al llarg de la caminada la gent podrà descansar ja que s’ha preparat cinc punts d’avituallament on els participants rebran begudes, dolços, fruita i un entrepà de botifarra. Al final del recorregut, a cada persona se li donarà una samarreta i un diploma com a obsequi.
Etiquetes:
Esports