26 d'abril de 2024

El Manlleu perd per 3-1 davant un Hospitalet que és ferm candidat a l'ascens

El Manlleu jugarà el proper partit a casa, diumenge, contra el Miapuesta

El Ter 15 de setembre de 2008 a les 14:51
La plantilla del Manlleu
El Manlleu va caure ahir derrotat davant de l’Hospitalet, un clar candidat al play-off. L’equip encapçalat per Julià Garcia, que havia estat entrenador del Manlleu, va aconseguir els tres punts de manera clara, per tres gols a un.

Francesc Cargol va fer sortir un onze titular molt diferent del que s’havia vist en els partits anteriors. Amb només un punta i amb un nou fitxatge a l’equip titular, l’estratègia va ser molt defensiva, tal com explica el mateix tècnic manlleuenc.

El partit va començar amb poques jugades de perill, ni per un ni per altre equip. Pels manlleuncs, l’ocasió més clara va ser un xut de falta de Marc Francolí. Els locals va estar, en canvi, encertats i en la primera jugada de perill van marcar el primer gol i l’altre va arribar de seguida. A la represa, Cargol va fer entrar Remo i la defensa es va reforçar.

Però un cop més, en la primera jugada d’atac dels locals van marcar. Amb el 3 a 0, només Cristian Martínez, que feia pocs minuts que havia entrat, va aconseguir salvar l’honor. L’entrenador de l’Hospitalet, Julià Garcia, assegurava que el Manlleu havia estat un rival contundent, però que van poder encarrilar el partit. El Manlleu està situat ara en tretzena posició i diumenge que ve jugarà a casa, contra el Miapuesta.
Etiquetes:
Esports