25 d'abril de 2024

Gerard Farrés és novè al Dakar Series de Portugal, tot i que la prova va afavorir els pilots portuguesos

Farrés prepararà durant aquest final d'any la seva participació a la prova del Dakar Series de l'Argentina

El Ter 16 de setembre de 2008 a les 10:41
Gerard Farrés amb la KTM
El pilot osonenc Gerard Farrés va acabar en novena posició aquest cap de setmana a la segona prova del Dakar Series que es va disputar a Portugal. La prova comptava amb cinc etapes entre Lisboa i Portimao i la victòria va ser pel portugués Ruben Faria amb Honda. Gerard Farrés destaca que ell i l’equip KTM s’esperaven un ral•li tipus Dakar i, en canvi, es van trobar amb una prova molt diferent.

Gerard Farrés destaca que aquests contratemps van impedir que tant Cyril Despres com Marc Coma poguessin optar a la victòria. A nivell personal, està satisfet del seu rendiment perquè va poder pilotar la moto del Dakar.

Després de Portugal, el pilot osonenc tindrà uns dies de descans, abans d’afrontar la penúltima prova del campionat d’Espanya d’enduro. Tot seguit, disputarà el ral.li Dubai i es prepararà per al ral.li d’Argentina a principis del mes de gener.

A la prova de Portugal també hi va participar el pilot de Folgueroles, Nani Roma, que en l’apartat de cotxes va acabar en la cinquena posició. La victòria va ser pel francès Stephan Peterhansel.
Etiquetes:
Esports